A Magyar Jazz Szövetség évi rendes Közgyűlése

A Magyar Jazz Szövetség Vezetősége 2022. február 19-én szombat 14.00 órára összehívja a Szövetség évi rendes közgyűlését a Budapest Jazz Clubban (1136 Budapest, Hollán Ernő u. 7.).

A Közgyűlés akkor határozatképes, ha a teljes tagságnak több mint a fele jelen van. Határozatképtelenség esetén megismételt ülés a megjelentek számától függetlenül határozatképes.

 • Megismételt közgyűlés időpontja: 2022. február 19. szombat 14.30 óra
 • Helye: Budapest Jazz Club (1136 Budapest, Hollán Ernő u. 7.)

A határozatképtelenség miatt megismételt (másodszorra összehívott) ülés a megjelentek számától függetlenül határozatképes az eredeti napirendi pontokban.

Tervezett napirendi pontok:

 1. A jegyzőkönyv vezetőjének és hitelesítőjének megválasztása, a napirend elfogadása
 2. Beszámoló a Magyar Jazz Szövetség 2021. évi tevékenységéről, az Elnök éves beszámolójának elfogadása (Előterjesztő: Bágyi Balázs elnök)
 3. Beszámolók a Magyar Jazz Szövetség 2021. évi rendezvényeiről valamint tájékoztatás a 2022.  évi tervezett rendezvényekről (Előterjesztők: Bágyi Balázs, Gayer Ferenc,Nagy János, Karosi Júlia, Kollmann Gábor, Pozsár Máté, Zsoldos Béla)
 4. A Magyar Jazz Szövetség 2021. évi pénzügyi beszámolója, számviteli beszámolójának megvitatása és elfogadása (Előterjesztő: Bágyi Balázs elnök)
 5. A Magyar Jazz Szövetség 2022. évi költségvetésének megvitatása és elfogadása (Előterjesztő: Bágyi Balázs elnök)
 6. A Magyar Jazz Szövetség Ellenőrző Bizottsága éves beszámolójának megvitatása és elfogadása (Előterjesztő: EB elnök)
 7. A Magyar Jazz Szövetség Alapszabályának módosítása (Előterjesztő Bágyi Balázs elnök)
 8. Szavazás a szakmai díjak adományozásáról (Szabó Gábor díj, Pernye András díj, Gonda János díj - jelöltállítás, szavazatszámláló bizottság megválasztása, szavazatok leadása)
 9. Szakmai díjak odaítélése - eredményhirdetés
 10. Hozzászólások, javaslatok (határozathozatal nélkül)

A közgyűlésen lehetőség nyílik a tagdíjak rendezésére illetve tagfelvételi kérelmek kitöltésére is.

A közgyűlés nyilvános. Várjuk a Szövetség minden tagjának megjelenését, továbbá a jazzel foglalkozó illetve a műfaj iránt érdeklődő kívülállókat is.

Bágyi Balázs, elnök

ELÉRHETŐSÉGEINK
  • Címünk

   1136 Budapest, Hollán Ernő u. 7.

   Kövessen minket!

  • Kapcsolat

   E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.