A Magyar Jazz Szövetség évi rendes Közgyűlése

A Magyar Jazz Szövetség Vezetősége 2023. február 25-én szombat 13.30 órára összehívja a Szövetség évi rendes közgyűlését a Budapest Jazz Clubban (1136 Budapest, Hollán Ernő u. 7.).

A Közgyűlés akkor határozatképes, ha a teljes tagságnak több mint a fele jelen van. Határozatképtelenség esetén megismételt ülés a megjelentek számától függetlenül határozatképes.

 • Megismételt közgyűlés időpontja: 2023. február 25. szombat 14.00 óra
 • Helye: Budapest Jazz Club (1136 Budapest, Hollán Ernő u. 7.)

A határozatképtelenség miatt megismételt (másodszorra összehívott) ülés a megjelentek számától függetlenül határozatképes az eredeti napirendi pontokban.

Tervezett napirendi pontok:

 1. A jegyzőkönyv vezetőjének és hitelesítőjének megválasztása, a napirend elfogadása
 2. Beszámoló a Magyar Jazz Szövetség 2022. évi tevékenységéről, az Elnök éves beszámolójának elfogadása (Előterjesztő: Bágyi Balázs elnök)
 3. Beszámolók a Magyar Jazz Szövetség 2022. évi rendezvényeiről valamint tájékoztatás a 2023.  évi tervezett rendezvényekről (Előterjesztők: Bágyi Balázs, Gayer Ferenc, Nagy János, Karosi Júlia, Kollmann Gábor, Zsoldos Béla)
 4. A Magyar Jazz Szövetség 2022. évi pénzügyi beszámolója, számviteli beszámolójának megvitatása és elfogadása (Előterjesztő: Bágyi Balázs elnök)
 5. A Magyar Jazz Szövetség 2023. évi költségvetésének megvitatása és elfogadása (Előterjesztő: Bágyi Balázs elnök)
 6. A Magyar Jazz Szövetség Ellenőrző Bizottsága éves beszámolójának megvitatása és elfogadása (Előterjesztő: EB elnök)
 7. A Magyar Jazz Szövetség Alapszabályának módosítása (Előterjesztő Bágyi Balázs elnök)
 8. Szavazás a szakmai díjak adományozásáról (Szabó Gábor-díj, Pernye András-díj, Gonda János-díj)
  1. jelöltállítás
  2. szavazatszámláló bizottság megválasztása
  3. szavazatok leadása
 9. Szakmai díjak odaítélése - eredményhirdetés
 10. Hozzászólások, javaslatok (határozathozatal nélkül)

Szeretném felhívni a tisztelt Tagság figyelmét arra, hogy most tisztújításra nem kerül sor, mert a vezetőség mandátuma 2023.09.05-én jár le. Annak érdekében, hogy a jövőben a COVID intézkedések következtében kialakult elcsúszást helyreállítsuk, alapszabály-módosítást kezdeményezünk, amelyet a napirend tartalmaz.

Regisztrációra, a tagdíjak személyes, készpénzes rendezésére, valamint a szavazólapok átvételére a közgyűlés előtt 13:00 órától lesz lehetőség a helyszínen.

A közgyűlés nyilvános. Várjuk a Szövetség minden tagjának megjelenését, továbbá a jazz-zel foglalkozókat, illetve a műfaj iránt érdeklődőket is.


Budapest, 2023. február 10.

Bágyi Balázs, elnök

ELÉRHETŐSÉGEINK
  • Címünk

   1136 Budapest, Hollán Ernő u. 7.

   Kövessen minket!

  • Kapcsolat

   E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.